Onexox Black (Postpaid)

Onexox Black dikenali sebagai plan postpaid dalam keluarga Onexox. Bil bulanan Black dikira pada setiap hujung cycle sesuatu akaun itu. Di bawah ini merupakan plan Onexox Black paling popular dan paling berbaloi untuk dilanggan.

Plan Terpaling Unlimited

Onexox Black B39DB, B59DB dan B89DB mempunyai ciri Unlimited untuk data internet, panggilan dan hotspot. Apa yang membezakan 3 plan ini adalah harga dan FUP (Fair Usage Policy) untuk penggunaan data internet.

B39DB
Unlimited Data
(FUP 60GB)
Unlimited Call
Unlimited Hotspot
100 SMS
RM39
🔥B59DB🔥
Unlimited Data
(FUP 90GB)
Unlimited Call
Unlimited Hotspot
100 SMS
RM59
B89DB
Unlimited Data
(FUP 130GB)
Unlimited Call
Unlimited Hotspot
200 SMS
RM89

FUP (Fair Usage Policy)

Kelajuan (speed) internet untuk semua plan Unlimited adalah maksimum. Kelajuan maksimum dimaksudkan tiada sebarang catuan kelajuan (capped speed) bagi penggunaan data internet. Namun sekiranya telah mencapai FUP (Fair Usage Policy), maka kelajuan data internet akan dikurangkan kepada 512Kbps (kilo bit per second).

Harga dan bayaran bulanan

Harga untuk Onexox Black bermula RM10 untuk B10, RM39 untuk B39DB, RM59 untuk B59DB dan Rm89 untuk B89DB. Bagi semua plan Onexox Black, bayaran bulanan untuk setiap cycle akan dicaj 6% SST dari jumlah bil yang perlu dibayar. Bil akan dijana pada setiap hujung cycle plan tersebut.

Beli Onexox Black

Dapatkan Onexox Black anda sekarang sama ada kekalkan nombor sedia ada, atau pilih nombor baru secara Online. Anda juga boleh memilih untuk menggunakan eSIM sekiranya peranti anda disokong dengan fungsi eSIM.

Dapatkan Onexox Black Sekarang


Onexox Black Frequently Asked Question (F.A.Q)