Aplikasi Onexox Prepaid

Semua pengguna Onexox Prepaid perlu menggunakan Aplikasi Black yang disediakan oleh pihak Onexox. Aplikasi Black merupakan aplikasi Onexox Prepaid dan juga digunakan oleh pengguna Onexox Black.

Download Aplikasi BLACK sekarang.

Ada beberapa pengguna Onexox Prepaid keliru dengan nama aplikasi Black ini. Nama BLACK adalah nama aplikasi yang dibangunkan untuk pengguna Onexox. Tidak kira samada anda pengguna Onexox Black atau Onexox Prepaid.

Apps Onexox Untuk Prepaid dan Black

Kegunaan Aplikasi Onexox Prepaid (BLACK)

Dengan menggunakan aplikasi Black ini, anda boleh;

  • Mengurus langganan data
  • Membeli data, minit, sms Season Pass
  • Share data, minit, sms Season Pass ke pengguna Onexox Lain
  • Mendapatkan pengumuman Happy Hour
  • Memaparkan baki kredit DA dan MA
  • Memaparkan baki data yang digunakan
  • Membuat tambah nilai (topup)
  • Redeem atau tebus Reward dari pihak Onexox
  • Membayar atau tambah nilai pengguna Onexox lain

Semua Nombor Dalam 1 Aplikasi Black

Anda tidak perlu install aplikasi Black ini untuk nombor Onexox yang lain. Hanya dengan 1 aplikasi ini, semua nombor yang didaftarkan atas nama anda akan terpapar dalam apps Onexox Black ini.

Download Apps Onexox Prepaid (Apps Black)

Anda boleh download Apps Onexox ini DI SINI. Pastikan anda copy code Referral sebelum meneruskan proses installation untuk pastikan anda menerima 512MB data internet secara percuma dari Onexox.

Kelebihan Lain Apps Onexox (Prepaid & Black)

Anda boleh gunakan apps Onexox ini untuk tujuan memantau penggunaan nombor telefon anak atau ibu bapa di kampung. Anda boleh install apps Onexox ini di telefon anda walaupun anda bukan pengguna Onexox bagi tujuan memantau dan menguruskan akaun Onexox keluarga anda.

Segala urusan topup dan penggunaan data (lanngan data atau add on data) boleh dipantau menggunakan apps ini. Ibu bapa atau anak anda tidak perlu bersusah payah untuk langgan data dan tambah nilai. Semuanya diuruskan oleh anda dari jauh menggunakan telefon anda sendiri.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi Careline Onexox di 12273 menggunakan talian Onexox atau 1300-888-010 menggunakan nombor selain Onexox. Pembelian dan pendaftaran nombor Onexox boleh dibuat di Onexoxtelco.com.

One thought on “Aplikasi Onexox Prepaid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *